TAPDK'a yeni başkan Evcimen

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:01
TAPDK'a yeni başkan Evcimen






TAPDK Başkanı Maliye Bakanlığı'nın aday gösterdiği Suat Evcimen oldu.

Başkan vekilliğine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca aday gösterilen Seyit Ali Durmuş getirilirken, üyeler de şu isimlerden oluştu: Şanal Tosun (Sağlık Bakanlığı), Murat Doğanay (Ekonomi Bakanlığı), İrfan Dilsiz (Hazine Müsteşarlığı), Ahmet Bahadır Sezgin (Türkiye Ziraat Odaları Birliği), Mustafa Yılmazer (Gayrimenkul AŞ Genel Müdürlüğünün ilgilendirildiği Bakanlık).

TAPDK'nın eski başkanı Mehmet Küçük ile 7 üyenin görev süresi 25 Eylül 2012'de dolmuştu. Evcimen, Küçük döneminde kurulda üye olarak yer alıyordu. 1965 Çorum doğumlu olan Evcimen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1989 yılında mezun oldu. Evli, 1 çocuk babası olan Evcimen 1992 -2004 yılları arasında serbest avukatlık ve 2004 -2010 yılları arasında Türksat Baş Hukuk Müşavirliği yaptı.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.