Tecavüzcü profesör Manisa'da yakalandı

06 Ağustos 2012 Pazartesi 13:34
Tecavüzcü profesör Manisa'da yakalandı










İzmir’de karaciğer nakilleriyle adını duyuran 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu, aynı bölümde görev yapan uzman doktor G.A.Y.'ye tecavüz etmek suçundan 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası Yargıtay tarafından onanınca ortadan kaybolan Prof. Dr. Astarcıoğlu, 951 gün sonra Manisa'da yakalandı

SKYTURK.NET HABERİ BÖYLE VERMİŞTİ

25 TEMMUZ'DA YAKALANIP CEZAEVİNE KONULMUŞ

951 gündür her yerde aranan Prof. Dr. Astarcıoğlu'nun geçen ayın 25'inde Manisa'da yakalanıp, cezaevine konulduğu ortaya çıktı. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı, Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu'nun geçen 25 Temmuz'da yakalanıp, cezaevine konduğunu, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirdi. Savcılık, hükümlü olan Prof. Dr. Astarcıoğlu'nun başka suçtan yargılanmasınını devam ettiği için Buca Cezaevi'ne nakledileceğini belirtti. Prof. Dr. Astarcıoğlu'nun Yargıtay tarafından bozulan 'hürriyeti tahdit' suçundan 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava ise yakalanamadığı için bitirilemiyordu. Şimdi bu dava da karara bağlanacak.

AYRINTILAR GELİYOR


GÖREVİNDEN ALINMIŞTI


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.