TED: Yönetmeliği farklı yorumlayan idareci hakkında gereken yapıldı

11 Aralık 2012 Salı 17:07
TED: Yönetmeliği farklı yorumlayan idareci hakkında gereken yapıldı






ANKARA (CİHAN)- TED Ankara Koleji Vakfı Okulları, ODTÜ Münazara Kulübü'nün düzenlediği münazaralara başörtülü öğrencilerin yer almaması nedeniyle sorumlu idareci ile ilgili gerekenin yapıldığını bildirdi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde yer alan haberler doğrultusunda gerekli incelemenin yapıldığı belirtilerek, 10 Aralık 2012 tarihinde ODTÜ Münazara Kulübü tarafından üniversite öğrencileri arasında düzenlenen ve TED Ankara Koleji´nin sadece etkinliğe bir günlüğüne mekan tahsis ettiği münazara yarışmasının okul yemekhanesindeki yemeğin ardından, okul içi sınıf uygulamalarına geçildiği sırada etkinliğin koordinasyonundan sorumlu idarecinin 27 Kasım 2012 tarih ve 28480 sayılı 'Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine' dair yönetmeliği farklı yorumlaması sonucunda kendi inisiyatifi ile bir uygulama gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Bu gibi uygulamaların tekrar etmemesi için gereken yapılmış olup, TED Ankara Koleji bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim öğretimle ilgili etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecektir. denildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.