Tekirdağ'a şehit ateşi düştü: Mahalle'ye bayrak asıldı

Diyarbak'ın Lice İlçesi’nde PKK teröristlerince yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 2 uzman çavuştan 25 yaşındaki Selim Vural’ın Tekirdağ'daki baba ocağına ateş düştü.

13 Kasım 2015 Cuma 18:16
Tekirdağ'a şehit ateşi düştü: Mahalle'ye bayrak asıldı






Tekirdağ'a şehit ateşi düştü: Mahalle'ye bayrak asıldı


Diyarbak'ın Lice İlçesi’nde PKK teröristlerince yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 2 uzman çavuştan  25 yaşındaki Selim Vural’ın Tekirdağ'daki baba ocağına ateş düştü. Evli ve 3 aylık oğlu olan şehit uzman çavuş Selim Vural’ın yakınları acı haberle sinir krizleri geçirdi.

PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerden uzman çavuş Selim Vural’ın acı haberi memleketi Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Hacıevhat Mahallesi’nde oturan ailesine Malkara Kaymakamı Osman Altın, Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın ve askeri yetkililer tarafından verildi. Sağlık ekibiyle gelen Kaymakam Altın ve yanındaki yetkililer, Hasan Vural’a oğlunun  Diyarbakır’daki saldırısı sonrasın şehit düştüğü söyledi.

Acı haberi alan baba Hasan Vural, anne Rukiye Vural ve şehidin eşi Ayşe Vural baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerince şehit annesi ve şehit eşine müdahale etti. Acı haberi alan şehidin ağabeyi Ramazan Vural ve kardeşi Sertaç Vural ise gözyaşlarına boğuldu.

 Diyarbakır’da şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Selim Vural’ın 2013 yılında Ayşe Vural ile evlendiği ve 3 aylık Berat adını verdikleri çocukları olduğu belirtildi. Malkara Belediyesi tarafından şehidin baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.
Son Güncelleme: 13.11.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.