Tekirdağ'da görev yapan emniyet müdürleri Çorlu'da buluştu

11 Aralık 2012 Salı 12:37
Tekirdağ'da görev yapan emniyet müdürleri Çorlu'da buluştu






TEKİRDAĞ (CİHAN)- Tekirdağ'da görev yapan emniyet müdürleri Çorlu Divan Otel'de biraraya geldi. Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda Kasım ayı değerlendirmesi yapıldı. Personelin motivasyonun artırılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda Çorlu Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, ilçe hakkında bilgi verdi. Şardağı, ''Çorlu ilçesi Trakya´nın en büyük yerleşim yeri olduğu kadar, Türkiye´nin en büyük 5 ilçesi arasında yer almaktadır. Nüfus kayıt sistemine göre 2011 yılı nüfusumuz 264 bin kişidir. Bu nüfusun 226 bin kişisi şehir merkezinde 37 bin kişisi belde eve köylerinde yaşamaktadır. Bu nüfus oranı ile Çorlu´nun, Türkiye´de orta ölçekli nüfusuna sahip 77 ilden büyük olduğunu da belirtmek isterim. Çorlu ulaşım ağlarının bir arada bulunduğu bir kavşak noktasında kurulmuştur. İstanbul´u Edirne´ye bağlayan TEM otoyolu, D-100 ve E-5 Devlet yolu Çorlu sınırlarından geçmektedir. Ayrıca Çorlu´nun ulaşımdaki en büyük kozu da hiç şüphesiz Çorlu Uluslar arası hava limanıdır. Çorlu Çerkezköy Lüleburgaz arasındaki sanayi bölgesinin hızla gelişmesinin sonucu, bölge cazibe merkezi olmuştur. Çorlu, Devlet ve özel sektör ile işletilen hastanelerin, medikal alanda hizmet veren pek çok işletmeye ev sahipliği yapıyor olmasıyla, farklı bir şekilde çekim merkezi oluşturmaktadır. dedi.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Bu bizim ilçelerde yaptığımız 7. toplantımız Muratlı hariç diğer ilçelerimizi tamamında bildiğiniz gibi daha önce değerlendirme toplantıları yaptık. Çorlu bize en yakın ilçelerimizden bir tanesi bununla birlikte imkânları fazla olduğundan dolayı, nasıl olsa orada yaparız düşüncesi ile toplantımız bu günlere kaldı. Tekirdağ ilinde hizmet veren 50 üst düzey emniyet mensubu bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Bugün ayrıca çocuk şube müdürlüğümüzde, sosyal çalışmacı arkadaşımız bize çocuk suçları ile mücadelede nelere dikkat etmemiz gerektiği, onlarla nasıl mücadele etmemiz konusunda, hangi konuları ön planda tutmamız gerektiği konusunda bilgilendirme yapacak. Ayrıca bu ayın konusu olarak personelin motivasyonunun artırılması için yapılıyor, bize bilgilendirme yapacak. diye konuştu.

Çorlu emniyetinin başarılı çalışmaları ve günün anısına; Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı´na plaket verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.