TEM Ankara yolu kar yağışı nedeniyle kapandı

Bolu'da etkili olan kar yağışı ve buzlanmadan dolayı otoyolun Yeniçağa mevkinde, bazı araçlar kaydı, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. TEM otoyolunun Ankara istikameti ulaşıma kapanarak kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

02 Aralık 2015 Çarşamba 17:52
TEM Ankara yolu kar yağışı nedeniyle kapandı






Yoldan kalan araçlar nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikameti ulaşıma kapanarak kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Karayolları ve trafik ekipleri, yolun ulaşıma açılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Sürücüler, trafik ekiplerince D100 karayoluna yönlendiriyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, TEM otoyolunun Yeniçağa-Dörtdivan mevkisinde meydana gelen kaza nedeniyle, İstanbul-Ankara istikametinde söz konusu kesiminin geçici olarak trafiğe kapandığı bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, TEM otoyolunun Çatalca Kavşağı-Kumburgaz Kavşağı kesimi 4-6. kilometreleri arasındaki alt geçit çalışması nedeniyle kuzey ve güney taşıma yollarında dönüşümlü olarak her iki yönde ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

TEM otoyolunun Yeniçağa-Dörtdivan mevkisinde meydana gelen kaza nedeniyle, İstanbul-Ankara istikametinde söz konusu kesim geçici olarak trafiğe kapandı.
Son Güncelleme: 02.12.2015 17:54
Anahtar Kelimeler:
AnkaraKar YağışıTem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.