TEM'de maganda eğlencesi, Trafik canavarlığı yaptılar bir de paylaştılar

TEM'de trafiğin yoğun olduğu bir saatte makas atarak yarışan, başkalarının hayatını riske atan iki maganda bir de bunu marifetmiş gibi sosyal medyada paylaşması günün konusu oldu.

02 Nisan 2016 Cumartesi 21:32
TEM'de maganda eğlencesi, Trafik canavarlığı yaptılar bir de paylaştılar






TEM'de maganda eğlencesi, Trafik canavarlığı yaptılar bir de paylaştılar

TEM'de yüksek hızla makaslarla ilerlediler, öndeki aracın tamponuna çarpıp kahkaha attılar... Kendilerinin ve diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atan sürücüler bir de bunu kaydedip sosyal medyada paylaştılar.


TEM Otoyolu'nda çekildiği anlaşılan görüntüler kısa süre önce paylaşıldı. Konuşmalarından birbirini tanıdığı ortaya çıkan iki sürücü TEM'de oldukça hızlı birşekilde makaslar atarak ilerliyor. Attıkları makaslar sırasında kaza yapmamalarına kendileri bile şaşırıyor.



Arkadaki aracın sürücüsü önde ilerleyen beyaz aracı daha önce defalarca benzer görüntüler paylaşan Ü.T.nin kullandığını söylüyor. Yine arka araçtaki sürücü, öndeki araçtakilere yönelik "Vallahi ölmeye gidiyorlar" ifadelerini kullanıyor.

İki sürücü ilerleyen saniyelerde tehlikenin boyutunu daha da artırıyor. Arkadaki sürücü, yaklaştığı beyaz aracın tamponuna yüksek süratle ilerlemelerine rağmen defalarca çarpıyor. İki araç da şans eseri savrulmadan yollarına devam ediyor. Kural tanımaz 2 sürücünün "eğlence" olarak yaptıkları aynı araçta yanlarında bulunan arkadaşları tarafından görüntülendi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.