TEM‘de Halk otobüsünda yangın, 3 ölü var

TEM'de bir halk otobüsünde çıkan yangın 3 yolcunun ölümüne neden oldu. Polis halk otobüsü sürücüsünü gözaltına aldı

27 Temmuz 2014 Pazar 12:45
TEM‘de Halk otobüsünda yangın, 3 ölü var






TEM‘de Halk otobüsünda yangın, 3 ölü var


TEM Otoyolu Elmalı mevki Edirne istikametinde bir halk otobüsünde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Otobüs yanmaya devam ederken cesetlerin henüz çıkarılmadığı öğrenildi.
Tuzla'dan Topkapı istikametine gitmekte olan 500 T numaralı halk otobüsünde yangın çıktı. İlk belirlemelere göre, 3 kişi öldü.

500 T numaralı halk otobüsünün ön kısmından  TEM otoyolu Kavacık mevkiinde  bir anda alevler çıkmaya başladı. Otobüsün şoförü Abidin Arslan, aracı sağ taraftaki bariyerlere çarparak durdurdu ve kapıları açarak yolcuların inmesini sağladı. Çarpmanın etkisinden yaralananlar, dumanlardan etkilenenler oldu. Yaralılar Ümraniye ve Beykoz devlet hastanelerine kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Otobüste kalan 3 kişinin öldüğü öğrenildi. Polis, yanan otobüs ve çevresinde inceleme yapıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.