Teröristler 5 Çocuğu Vurdu

Diyarbakır'ın Sur ilçesi'nde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK tarafından yola bırakılan patlayıcı inflak etti ve 5 çocuk yaralandı.

28 Eylül 2015 Pazartesi 17:01
Teröristler 5 Çocuğu Vurdu






Teröristler 5 Çocuğu Vurdu

Diyarbakır'ın Sur ilçesi'nde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK tarafından yola bırakılan patlayıcı patladı ve 5 çocuk yaralandı.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde hendek kazıp, barikatlarla yol kapatan PKK'lı teröristlere yönelik güvenlik güçlerinin operasyonları sürüyor. Operasyonların sürdüğü Eski Yoğurt Pazarı Sokak üzerinde bir duvarın kenarına PKK'lılar tarafından bırakılan patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 çocuk yaralandı. Yaralı çocuklar A.K.(10)., Ş.S.(16), Y.T.(13)., M.A.T.(11). ve S.K.(15) ambulanslarla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Sur İlçesi'nde gün boyu PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında yer yer çatışma çıktı. Silah ve patlama seslerinin yükseldiği ilçenin ara sokaklarında operasyonlar devam ederken, bölgedeki esnaf kepenk kapattı. Gazi Caddesi, önlem alan güvenlik güçleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Operasyonlara helikopterler de havadan destek verdi.

Son Güncelleme: 28.09.2015 17:09
Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırPKKTerörSur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.