Teröristler Özel eğitimli Kurt köpeğini öldürdü

PKK'lı teröristlerle mücadele için özel olarak eğitilen kurt köpeği Barut, teröristler tarafından öldürüldü. Barut adlı köpek ölmeden önce bir teröristi parçaladı.

23 Nisan 2016 Cumartesi 14:36
Teröristler Özel eğitimli Kurt köpeğini öldürdü






Teröristler Özel eğitimli Kurt köpeğini öldürdü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki arama tarama çalışmalarına katılan ve büyük başarı örneği gösteren Belçika Kurt köpeği Barut, PKK’lı teröristin üstüne atlayarak etkisiz hale getirmeye çalışırken diğer terörist tarafından vurularak öldürüldü.


Yüksekova'da bölücü terör örgütü üyelerini etkisiz hale getirmek ve halkın huzurunu sağlamak için başlatılan ve 20 Nisan'da tamamlanan operasyonlar sonrasında arama tarama faaliyetlerine devam ediliyor.
Bu çalışmalar kapsamında Polis Özel Harekat bünyesinde bulunan ve operasyonlara katılan Belçika Kurt köpeği Barut, PKK’lı teröristin üstüne atlayarak etkisiz hale getirmeye çalışırken diğer terörist tarafından vurularak öldürüldü.
Barut öldürülmeden önce kolundan yakaladığı PKK’lıyı etkisiz hale getirdi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.