TOKİ: Koşener adına konut kaydı yok

30 Kasım 2011 Çarşamba 23:25
TOKİ: Koşener adına konut kaydı yok







Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nden konut satın aldığına ilişkin bir basın organında yayınlanan haber üzerine TOKİ'den açıklama geldi. Açıklamada, "İdaremiz kayıtlarında yapılan incelemede, Sayın Işık Koşaner adına İncek projesinde kayıtlı herhangi bir konut bulunmadığı tespit edilmiştir." denildi.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, "Bir basın organının 27 Kasım 2011 tarihli nüshasında yer alan Eski Genelkurmay Başkanı Başkanı Işık Koşaner'in, İdaremiz tarafından gerçekleştirilen Ankara - İncek Projesi'nden konut satın aldığı belirtilmiş olan, 'Koşaner ile Sakık kapı komşusu' başlıklı haber üzerine İdaremiz kayıtlarında yapılan incelemede, söz konusu projede Sayın Işık KOŞANER adına kayıtlı herhangi bir konut bulunmadığı tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, TOKİ ile ilgili tüm haberlere ait doğru bilgilerin Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'ndan temin edilebileceği belirtilerek, kamuoyunun yanlış düşüncelere sevk edilmesinin de doğru olmadığına vurgu yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.