Toplum Destekli Polis, yuvada kalan 30 çocuğu sirke götürdü

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:13
Toplum Destekli Polis, yuvada kalan 30 çocuğu sirke götürdü






SAMSUN (CİHAN)- Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Süleyman Yançotoral Çocuk Yuvası´nda kalan 30 çocuğun moral ve motivasyonunu artırmak için sirke götürdü. Uluslararası Galaksi Sirki´nin düzenlediği Yaşar Doğu Spor Salonu´nda gösteriyi izleyen yetim çocuklar, sirki beğeni ile izledi.

Ukrayna, Çin, Rusya ve Kenya´dan gelen gösteri ekipleri, Uluslararası Galaksi Sirki'nde büyük beğeni topluyor. Samsun´da da birbirinden ilginç gösteriler sunan akrobatlar, palyaçolar ve hayvan terbiyecileri, seyircilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Hünerleriyle izleyenleri kendilerine hayran bırakan sirki, Süleyman Yançotoral Çocuk Yuvası´nda kalan bakıma muhtaç 30 yetim çocuk da izledi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´nden yapılan yazılı açıklamada yuvada kalan çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerinin ve kendilerine olan güven duygusunun artmasına yardımcı olmak ve aynı zamanda polise olan güvenlerini artırmak amacıyla çocuklara yönelik böyle bir etkinlik düzenledikleri kaydedildi. Sirkte gösterileri beğeni izleyen çocuklar, daha sonra 5 öğretmeni ile birlikte yuvaya teslim edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.