Torununu bulana 500 bin lira verecek

Çiftçi, torununu bulan veya haber getirene 500 bin lira ödül vereceğini söyledi.

07 Ağustos 2014 Perşembe 11:45
Torununu bulana 500 bin lira verecek






Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Ali Çiftçi, Manisa’ya gittikten sonra kaybolan torununu 9 aydır arıyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Ali Çiftçi, 9 aydır kayıp olan torunu 26 yaşındaki Gürkan Kaya'yı bulan veya haber getirene 500 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Burhaniye İlçesi Yunus Mahallesi'nde oturan Ali Çiftçi, 9 ay önce Manisa'nın Salihli İlçesi'nde ortadan kaybolan torunu Gürkan Kaya'yı arıyor. Bursa'da yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Gürkan Kaya'nın yaklaşık 1 yıl önce evlendiğini belirten Ali Çiftçi şunları ifade etti:

"Torunum evlendikten 2- 3 ay sonra eşinin ailesi tarafından Manisa'nın Salihli İlçesi'ne götürüldü. Oraya gittikten bir süre sonra ortadan kayboldu. 9 aydan bu yana aramadık yer bırakmadık. Ancak, bugüne kadar hiçbir haber alamadım.

Kızım Meryem Kaya ve damadım Ergüden Kaya polise ve savcılığa da başvurdu. Aradan 9 ay geçmesine karşın şu ana kadar hiçbir haber alamadık. Torunumdan haber getirene 500 bin lira ödül vereceğim. Bu konuda herkesten yardım bekliyorum."

DHA

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.