Trabzonspor Bonus Card'ın tanımı yapıldı

17 Ekim 2012 Çarşamba 19:00
Trabzonspor Bonus Card'ın tanımı yapıldı






TRABZON (CİHAN)- Trabzonspor Kulübü ile Garanti Bankası arasında yapılan anlaşma çerçevesinde hizmete sunulan Trabzonspor Bonus Card'ın tanıtımı yapıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, organizasyonda yaptığı açıklamada Trabzonspor'un başarılı olmasını istediğini, buna katkı sağlan herkese de minnettar olduğunu söyledi.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş, Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Müdürü Onur Genç, kartın reklam filminde oynayan futbolcular Giray Kaçar, Volkan Şen ve Alanzinho ile kulüp ve banka yetkilileri katıldı.

Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Müdürü Onur Genç, konuşmasında kartın bordo-mavili taraftarlara ve kulübe sağlayacağı avantajları anlattı. Genç, Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı olarak iki kurum arasında yapılan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkana Şakar da Trabzonspor'a kalıcı ve sabit gelirlerle devamlılık sağlama adına bu tarz projelere büyük önem verdiklerini ve ciddi kazançlar sağladıklarını belirtti. Kartın gerek iki kuruma gerekse kullanıcılara büyük avantajlar sağlayacağını anlatan Şakar, Taraftarlarımız da bu kartı kullanarak hem kendileri avantaj kazanmalı, hem de kulübe katkı sağlamalıdırlar. Yönetim kurulu alarak kulübü destek olan tüm sponsorlarımıza ve birlikte proje ürettiğimiz firmaları ortaklarımız olarak görüyoruz. Onlarla oluşturduğumuz sinerji kulübümü ve ortaklarımız daha iyi seviyelere de taşıyacaktır. şeklinde konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş de esprili bir dille Trabzonspor'un tarihinde çok başarıları olduğunu, ancak bunu daha önce garantiye alamadıklarını ifade etti.

'Çünkü belli dönemlerde iniş çıkışlar oldu' diyen tecrübeli teknik adam, Ama bu garantiye aldıktan sonra başarımız devamlı olur. ifadelerini kullandı. Kendilerinin oynadığının bir oyun olduğuna vurgu yapan Güneş, reklam filminde oynayan futbolcuları Giray, Volkan ve Alanzinho'nun oradaki başarılarını sahada da göstermelerini istedi. Anlaşmayla da hem iki kurumun hem de bordo-mavili taraftarların kazançlı çıkmasını dileyen Güneş, Ama ben Trabzonspor'un başarılı olmasını istiyorum. Hangi kuruluş olursa olsun buna katkı sağlayanlara da teşekkür ediyorum. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.