Türkmen: Milli takımda Cuper ismi, sadece basının gündeminde var

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:11
Türkmen: Milli takımda Cuper ismi, sadece basının gündeminde var






ORDU (CİHAN)- Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, medyada adı milli takımla anılan teknik direktör Hector Cuper ve milli takım hakkında konuştu.
Türkmen, Ordu'da bir derneğe yaptığı ziyarette Cuper'in milli takımla isminin anılması ile ilgili kimsenin gündeminde böyle bir şey olmadığını, TFF nin böyle bir şey karşısında ilk kendilerini aramaları gerektiğini söyledi.

Türkmen, şöyle konuştu: Milli takım olarak Hector Cuper'in ismi basının gönlünden geçiyor, Futbol Federasyonu'nun gündeminde böyle birşey yok. Hocanın ve bizim de gündemimiz de yok. Milli takıma kulüp gözü ile yaklaşmamamız lazım. Hocamızın kariyeri belli ve Orduspor'la da maya tuttu, gayet başarılı işler yapıyor. Bizi kendisi ile Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz. Milli takımla adının geçmesi ya da Juventus'la adının geçmesi bizim için güzel bir şey. Demek ki çok iyi bir seçim yapmışız. Hoca ile 31 Mayıs'a kadar sözleşmemiz var ama biz kendisinden memnun, o da bizden memnun kaldığı sürece sıkıntı yok demektir. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.