Tüzün, Ediz Bahtiyaroğlu'nun raporunu değerlendirdi

11 Aralık 2012 Salı 15:21
Tüzün, Ediz Bahtiyaroğlu'nun raporunu değerlendirdi






ESKİŞEHİR (CİHAN)- Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Ediz Bahtiyaroğlu´nun kesin ölüm nedeninin doğal kalp krizi olduğunu üzülerek öğrendiklerini söyledi.

Tüzün, Tabi ki yaradılışından gelen doğuştan gelen bir vaka sonucu Ediz´in geçirdiği kalp krizi sonrası aramızdan ayrıldı. Raporlar neticesinde ortaya çıktı. Herhangi bir kulüp tarafından bir aksaklık gözlenmediği raporlar da belirtiliyor. Her zaman söylediğim gibi o bizde hala içimizde yaşıyor. ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 3 ay önce antrenman sonrası gittiği evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu'nun kesin ölüm nedeni belli oldu. Adli Tıp Kurumu'nda (ATK) yapılan incelemede, başarılı oyuncunun vücudunun doğal yapısından kaynaklı normal kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

2 sayfalık ATK raporunda, Ediz'den alınan parçalarda vücudunda herhangi bir uyuşturucu, uyutucu, alkol veya dışarıdan alınan bir maddeye rastlanmadığı tespit edildiği belirtildi. Bu arada, Ediz'in ailesinden 4 kişinin de genç yaşlarda kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de yaptığı açıklamada Ediz´in ölümünün kendilerini hala derinden üzdüğünü söyledi. Tüzün konuşmasına şöyle devam etti:

Tabi ki yaradılışından gelen doğuştan gelen bir vaka sonucu Ediz´in geçirdiği kalp krizi sonra aramızdan ayrıldı. Raporlar neticesinde ortaya çıktı. Herhangi bir kulüp tarafından bir aksaklık gözlenmediği raporlar da belirtiliyor. Her zaman söylediğim gibi o bizde hala içimizde yaşıyor. Kulüp doktorumuz Mehmet Ali bey ve Sağlık sorumlumuz yöneticilerimizden Aytekin Bey bu raporun doğal olarak yaratılış sonucu kalp krizi olarak belirlendiğini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.