Ümit Davala: Takımda herkesin şansı eşit

08 Temmuz 2011 Cuma 23:09
Ümit Davala: Takımda herkesin şansı eşit






WÖRGL (CİHAN)- Galatasaray Kulübü Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, kadrolarında yer alan tüm futbolcuların eşit şansa sahip olduğunu ve onların son durumlarını gördüklerini söyledi.Sarı-kırmızılı takımın Avusturya'da Türkiyemspor Berlin'i 2-1 mağlup ettiği özel karşılaşmanın sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Davala, Güzel bir hazırlık maçı oynadık. Oyun içinde ciddi sıkıntılarımız vardı. Çünkü şu anda yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ağır idmanlar yapıyoruz. Sonuç önemli değil. Biz oyuncularımızın son durumlarını görmüş olduk. Oyundan memnun değiliz. Biz oyuncularımızı her zaman galip gelmeyi aşılıyoruz. Kamp süresince eksikliklerimizi tamamlayacağız. dedi.Bir gazetecinin, Sahada gördüğümüz oyuncular gönderilmesi gündemde olan oyuncular olarak değerlendirildi demesi üzerine Davala, Bizim için kampta bulunan oyuncuların herkesin şansı eşittir. Biz burada tüm oyuncularımıza eşit şans tanıyoruz. Gönderilecek oyuncular sahada diye bir şey yok. Bugün sahada başka isimlerde olabilirdi. Kadromuzda 30 kişi futbolcu bulunuyor. İstanbul'a döndükten sonra kadromuzla ilgili kararımızı vereceğiz. diye konuştu.Davala, bundan sonra oynayacakları hazırlık maçında kadrolarında rotasyon yapacaklarını sözlerine ekledi.Galatasaray'ın yeni transferlerinden Ceyhun Gülselam da, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Ceyhun, Kamp döneminde yoğun çalışma içindeyiz. Sakatlanmadan bu kampı tamamlamak istiyoruz. dedi.Ceyhun, kendilerini destekleyen taraftarlarda teşekkür etti.

GURBETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ

Galatasaray'ın oynadığı hazırlık maçının bitimiyle birlikte karşılaşmayı izleyen taraftarlar sahanın içine girerek futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Takımı taşıyan otobüs güçlükle stattan ayrılabildi. CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.