Ümit Özdağ Rize'de; Bin yıldır buradayız, bin yıl daha burada kalacağız

Rize'de Genel Başkan Adaylığını resmen açıklayan MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ hükümete ve siyasilere önemli çağrılarda bulundu.

09 Nisan 2016 Cumartesi 15:12
Ümit Özdağ Rize'de; Bin yıldır buradayız, bin yıl daha burada kalacağız






Ümit Özdağ Rize'de; Bin yıldır buradayız, bin yıl daha burada kalacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ, Rize'de Genel Başkanlık adaylığını açıklıyor. Özdağ, Rize'de düzenlediği toplantıda hem genel başkan adaylarına hem de siyasilere önemli mesajlar verdi. Rize'de partililerin büyük ilgisiyle karşılanan Ümit Özdağ toplantı öncesi Rize'de vatandaşlarla buluştu. Çarşı esnafını ziyaret eden Özdağ bir süre vatandaşyarın şikayetlerini dinledi.

Daha sonra adaylık açıklamasının yapılacağı salona gelen Özdağ burada büyük ilgiyle karşılandı. Özdağ konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Konuşmasında MHP Genel Başkan adaylarına seslenen Özdağ "Eğer genel başkan seçilirsem mevcut genel başkan adaylarının tamamını divanımda görmek istiyorum, hiç kimsenin babaanne, dede olmasına izin vermeyeceğiz" dedi. İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Özdağ önemli mesajlar verdi

ŞEHİT POLİS VE ASKERLERİN EVLERİ
 
Sayın Davutoğlu Şırnak'ta, Diyarbakır'da tahrip olan evleri yeniden imar ederken, ki etmelidir, orada şehit  düşen asker ve polislerimizin de evlerine bir baksın, onlara da Türkiye'nin şanına yakışan bir ev alsın..

MHP'de siyaset kadını dışlamamalı, kadın erkek omuz omuza kadın il ilçe başkanlarıyla hep beraber Ülkücü Hareketin iktidarı için çalışacağız.

Gelecek Bin Yıl daha buradayız,

Malazgirt Ovası'nda Alpaslan'ın ilk namazı kıldığı yerde inşaa edilen Alpaslan Camii'ne cuma namazı kılmaya davet eden Özdağ 'Kimze bizi topraklarımızla sınava tabi tutmasın, bin yıldır buradayız, gelecek bin yıl daha buradayız' dedi.

 
Son Güncelleme: 09.04.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.