Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 'sınav atölyesi' kuruldu

14 Aralık 2012 Cuma 15:33
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 'sınav atölyesi' kuruldu






ANTALYA (CİHAN)- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Team Coaching işbirliği ile sınava hazırlanan öğrenciler için 'Sınav Atölyesi' kurdu. Atölyede ilk ders 17 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamaya göre; üniversite sınavına hazırlanan gençler, motivasyonlarını arttırma, stresle baş edebilmelerini sağlama, hedef belirleme, başarılı olma gibi konularda bilgilendirilecek. Bu amaçla kurulan `Sınav Atölyesi´nde Aralık-Mayıs ayları arasında düzenli olarak usta eğitmenler öğrencilerle buluşacak. Atölyede her ay sınavla ilgili ayrı bir konu ele alınacak. İlk dersi Ayşenur Süer verecek. 'Hedef Belirleme-Vizyon Yürüyüşü' adıyla gerçekleştirilecek ilk ders, 17 Aralık Pazartesi saat 10.00´da Yenimahalle Kültür Merkezi´nde düzenlenecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.