Ünlü oyuncu Meltem Cumbul evlendi

30 Eylül 2012 Pazar 01:06
Ünlü oyuncu Meltem Cumbul evlendi






Ünlü oyuncu Meltem Cumbul ile turizmci Ali Can Özbaş'ın Kuşadası'ndaki düğün törenine davetlilerden başka kimse alınmazken, özel güvenlik görevlileri törenin yapıldığı otelin etrafında adeta kuş uçurmadı. 

23 Ağustos 2012 tarihinde nikah masasına oturan Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş'ın düğün töreni, Kuşadası'nda damadın ailesine ait otelde yapıldı. Meltem Cumbul'u Demet Akalın, Yonca Evcimik ve Erkan Can gibi dostları yalnız bırakmazken, düğüne İstanbul ve İzmir sosyetesi ile turizmciler de büyük ilgi gösterdi.   

Yaklaşık 300 davetlinin katılmasının beklendiği düğün töreninde katılım sayısı 500'ü buldu. Ancak, otele davetlilerden başka kimsenin girmemesi için otelin girişinde üç ayrı noktada güvenlik çemberi kuruldu. Hiçbir gazetecinin alınmadığı törene, fotoğraf makinesi ile girilmesine de izin verilmedi.  

Mehmet Cumbul'un gelinliğinin İstanbul'dan alındığı, saçı için de İzmir'den kuaför getirildiği öğrenildi. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.