Uşak Banaz'da gençler arasında kavga çıktı

20 Temmuz 2011 Çarşamba 02:27
Uşak Banaz'da gençler arasında kavga çıktı







Uşak'ın Banaz ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, 16 yaşındaki çocuğun yaralanmasının ardından, yaralanan çocuğun yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grubun, zanlı gençlerin evinin önünde toplanması üzerine güvenlik güçleri tedbir aldı. Kaymakam ve belediye başkanı da grubu ikna etmek için bölgeye geldi.

Alınan bilgiye göre, tatil için yurt dışından gelen 3 gurbetçi genç ile ilçede yaşayan 3 genç arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada Hüseyin Y. (16) başına aldığı darbe sonucu yaralandı.

Bunun üzerine kavgada yaralanan çocuğun yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, gurbetçi gençlerin evinin önünde toplandı. Grup, zanlı gençlerin evinin önünde bulunan araca zarar verirken, güvenlik güçleri bölgeye sevk edildi.

Uşak'tan gelen Çevik Kuvvet ekipleri evin etrafında önlem aldı.

Olay yerine gelen Banaz Kaymakam Vekili, Sivaslı Kaymakamı Mehmet Levent Kepçeli ile Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem, kalabalığın dağılması için gruptakileri ikna etmeye çalışıyor. Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Y'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.