Vali Çakacak PETLAS´ı ziyaret etti

07 Ocak 2013 Pazartesi 21:56
Vali Çakacak PETLAS´ı ziyaret etti






KIRŞEHİR (CİHAN)- Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, ilin en büyük sanayi kuruluşu olan Petlas Lastik Fabrikası (PETLAS)'nı ziyaret etti. Ziyaretinde Çakacak´ı idarecileri ile birlikte karşılayan PETLAS Lastik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, fabrikanın işleyişi ve üretim hakkında bilgi verdi.

'Ekonomiye Yön Veren Anadolu Markaları' değerlendirmesinde imalat kategorisinde birinci olan PETLAS'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, fabrikadan yönetim politikasına, Ar-Ge çalışmalarından insan kaynaklarına, her alanda markayı daha da ilerletecek adımlar attıklarını söyledi.

Fabrikayı gezen Vali Çakacak, Kırşehir´in ve ülkemizin önemli sanayi kuruluşlarından olan PETLAS Lastik Fabrikası, 2 binden fazla çalışanı ve yaklaşık 200 milyon dolar ihracatı ile gelişen Türkiye´nin lastik sektöründeki yüzüdür. Her türlü kara taşıtı lastiğinin yanı sıra uçak, traktör ve iş makinesi lastiği üreten PETLAS yöneticilerinin, lastik sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşundan birisi olmayı hedeflemelerinden büyük mutluluk duydum. Dünya standartlarında son teknolojiyi kullanarak lastik üreten ve 90 ülkeye ihraç eden fabrika yöneticilerini kutluyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.