Vali Kolat: Özel Kızılırmak eğitimde Kırıkkale´nin en büyük destekçisi

13 Aralık 2012 Perşembe 14:04
Vali Kolat: Özel Kızılırmak eğitimde Kırıkkale´nin en büyük destekçisi






KIRIKKALE (CİHAN)- Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları´nı ziyaret eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Özel Kızılırmak´ın eğitimde Kırıkkale´nin en büyük destekçisi olduğunu söyledi.

Vali Kolat´ı okulun girişinde ellerinde çiçeklerle minikler karşıladı. Ardından sınıfları gezen Kolat, öğrencilerle sohbet etti, laboratuvarları gezerek öğrencilerden yapılan deneyler hakkında bilgi aldı. Vali Kolat, öğrencilere 'okulunuzu seviyor musunuz?' diye sordu. Öğrencilerin hep bir ağızdan `Evet´ demesi üzerine Kolat, Ben de bu cevabı bekliyordum. dedi.

Kale Feza Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Kızılırmak İlk, Ortaokulu, Gonca Anadolu Lisesi, Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi'nde incelemelerde bulunan Vali Kolat, yapılan çalışmaların eğitimde büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Okul bünyesinde hazırlanan `Ne olursan ol yine gel´ sergilerinin açılışını yapan Vali Kolat, hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnsanlarımız iyi hizmete karşı sessiz kalmıyor ve ilgi gösteriyor. diye belirtti.

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumlarını yakından takip ettiğini kaydeden Kolat, eğitim kurumunun başarılarının takdire şayan olduğunu belirterek, Kızılırmak okullarının ilde ve il dışında başarılarını yakından takip ediyorum. Bu kurumların her zaman destekçisi olunması gerekir. ifadesini kullandı. Okulun her zaman Kırıkkale´nin ismini duyurduğunu belirten Kolat, çalışmalarıyla başarılarına başarı eklediğini belirtti.

Vali Kolat'a okul hakkında bilgiler veren Kale Feza Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, Geleceğin büyükleri olan bugünün küçüklerinin daha iyi ortamda, daha kaliteli eğitim alması için çalışmalar yapıyoruz. Toplamda 6 kurumumuz var. Bu kurumlarımızda alanında tecrübeli 125 öğretmenimiz görev yapıyor. Kırıkkale'de eğitimin çıtasını bir adım daha yukarıya taşımak adına çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimize yaptığımız ders dışı etkinliklerle ve kulüp faaliyetleriyle onların daha sosyal anlamda yetişmelerini sağlıyoruz. şeklinde konuştu.

Ziyarette Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım, Kale Feza Eğitim Kurumları AŞ Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aksoy, yönetim kurulu üyeleri, Özel Kızılırmak İlköğretim Okul Müdürü H.Hüseyin Ertaş, Sakarya İlk ve Orta Okulu Müdürü İlhami Arıkan, Gonca Anadolu Lisesi Müdürü Fikret Cümbüş ve Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sinan Keskinkılınç ile Gonca Anaokulu Müdürü Şenol Göçmen eşlik etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.