Vali Tekinarslan, sevgi evlerindeki çocukları ziyaret etti

14 Aralık 2012 Cuma 15:21
Vali Tekinarslan, sevgi evlerindeki çocukları ziyaret etti






AĞRI (CİHAN)- Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek onlarla birlikte yemek yedi ve çocukların söylediği türkülere eşlik etti.

Vali Yardımcısı Mahmuthan Aslan ile birlikte Sevgi Evleri'ne gelen Vali Tekinarslan, 0-16 yaş grubu çocukların kaldığı 4 ayrı evi ziyaret etti.

Çocuklara isimleri ile hitap eden Vali Tekinarslan, yanında getirdiği çikolataları ikram ederken, uzun süre dersleri ve gelecekle ilgili hedefleri üzerine sohbet etti.

Berivan Temel ve Sevgi Bilgin isimli kız çocuklarının söylediği türkülere eşlik eden Vali Tekinarslan, daha sonra çocuklarla birlikte yemek yedi.

Daha önceki ziyaretinde 5 günlük olan 'Zeynep' isimli 2,5 aylık bebekle yakından ilgilenen Vali Tekinarslan, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarımız yalnız değiller. Biz her zaman yanlarındayız. Göreve başladığımdan beri dört kez kendilerini ziyaret ettim ve her fırsatta onların yanında olacağız. Onlar bizim çocuklarımız. Onların her türlü ihtiyacını karşılamak, eğitimleri ile yakından ilgilenmek gerekiyor. Önümüzdeki günlerde hem burada kalan çocuklarımız hem de yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımızı sinemaya götüreceğiz. Onları hHuzur Evinde kalan yaşlılarımızla da bir araya getiriyoruz. Böylece burada bir aile ortamı oluşuyor. Hem çocuklarımız, hem de yaşlılarımız için güzel bir etkileşim oluyor diye konuştu.

Huzur Evinin yeni bir binaya kavuştuğuna değinen Vali Tekinarslan, Yaz aylarında bahçe düzenlemesi yapılacak. Burada çeşitli kümes hayvanları olacak. Ayrıca bahçede çeşitli sebze ve meyveler yetiştirilecek. Burada kalan büyüklerimizin güzel bir ortamda zaman geçirmelerini ve mutlu olmalarını istiyoruz. Bize düşen görev onları yalnız bırakmamak ve mutlu olmalarında pay sahibi olmaktır. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.