Vali Tepe, görev süresinin 3. ayında 3 fidan dikme törenine katıldı

06 Kasım 2012 Salı 17:35
Vali Tepe, görev süresinin 3. ayında 3 fidan dikme törenine katıldı






KARS (CİHAN)- Kars Valisi Eyüp Tepe, görev süresinin 3. ayında 3 fidan dikme törenine katılarak, ağaçlandırma seferberliği başlattı.

Vali Tepe, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, '75 Bin Fidan, 75 Bin Can' projesi kapsamında organize ettiği, merkeze bağlı Esenkent köyünde düzenlenen fidan dikim törenine katıldı. Vali Tepe, burada Esenkent köyü Şehit Bedri Sinan Çolak İlköğretim Okulu öğrencilerince çiçeklerle ve hoş geldiniz dövizleri ile karşılandı. Tepe, buradaki konuşmasında, kendi açısından Kars'ta 3. fidan dikme töreninde vatandaşla beraber olduğunu söyledi. Her çocuğun da bir fidan olduğunu belirten Vali Tepe, 75 bine yakın öğrencisi olan Kars'ta 75 bin fidanın Esenkent köyü ayağında dikilmesinden mutlu olduğunu belirtti.

Vali Tepe, göreve başladığı gün kendileri için sözden ziyade icraatın önemli olduğunu, bugün ise bunun, Kars'ın yeşillenmesinde katıldıkları 3. programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ardından, öğrencilerle fidan diken, kendi diktiği fidana ise eliyle toprak atan ve su veren Vali Tepe, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış ile Orman İşletme Müdürü Rahmi Tanışır'la köylülerin çayını içti, sohbet etti ve köyden ayrıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.