Van Cezaevi'ne sürgüne gönderilen Ülkücü, 300 PKK'lıyı susturdu

Abdullah Öcalan'a küfür ve hakaret ettiği için ilk kez bir mahkuma disiplin cezası verildi. Cezayı alan ülkücü kökenli Yiğit Burak, devlete millete küfür eden teröristleri susturunca cezaevi yönetimi 3 ay süreyle disiplin cezası verildi.

18 Haziran 2016 Cumartesi 17:47
Van Cezaevi'ne sürgüne gönderilen Ülkücü, 300 PKK'lıyı susturdu






Van Cezaevi'ne sürgüne gönderilen Ülkücü, 400 PKK'lıyı susturdu


Terör örgütü ele başı bebek katili Abdullah Öcalan'a hakaret ettiği gerekçesiyle ilk kez bir mahkum ceza aldı. Van Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevine İzmir'den sürgün gönderilen ülkücü kökenli Yiğit Burak burada kalan PKK'lı teröristlerin devlete, bayrağa ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a galiz küfürler savurunca adeta isyan etti. Üç arkadaşıyla birlikte 400 PKK'lı teröristi susturan Yiğit Burak'a teröris başı bebek katili Abdullah Öcalan'a küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle Van Cezaevi yönetimi tarafından 3 ay disiplin cezası verildi.
Cezaevinde yaşadıklarını bir video ile kamuoyuna yansıtan Yiğit Burak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a çağrıda bulunarak 'Ben aldığım disiplin cezasından şikayetçi değilim. Şikayetim Van Cezaevi'ni Kürdistan Eyaleti'nin bir parçası olarak ilan eden PKK'lı vatan hainlerinin  devlete, millete, bayrağa, Cumhurbaşkanımıza küfür ve hakaret edilmesine cezaevi yönetiminin göz yummasıdır, bunlar hakkında hiç bir işlem yapmamasıdır' dedi.

TERÖRİSTLERİ KORUMA ALTINA ALDILAR

3 Ülkücü mahkumdan teröristleri korumak için kapılarına asma kilit asıldığını söyleyen Yiğit Burak terör örgütü yandaşlarına cezaevi yönetiminin de göz yumduğunu belirterek 'Buranın Türkiye Cumhuriyeti'ni iliklerine kadar hissetirecek yönetim ve infaz koruma memurları gönderilmeli' dedi.


                                     HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ                                                 


BENDEN ÖCALAN'A HAKARET ETTİM  DİYE SAVUNMA İSTEDİLER

Yiğit Burak Van Cezaevi kantininde Türk Bayrağı'nın bile satılmadığını belirterek 'Olur da bir vatansever düşer buraya odasına Türk bayrağı asmak ister, malesef PKK'lı teröristlerin tepkisini çekmemek için bunu bile getirmiyorlar. Devlete millete bayrağa küfür edenlere karşılık verdiğim, Abdullah Öcalana küfür ve hakaret ettiğim için savunma istediler.

Yan odalarında kalan teröristler devlete hakaret ve küfür içerikli sözler söyledikleri için ben de Abdullah öcalan'a hakaret ve küfür ederek karşılık verdim, bundan dolayı alacağım cezadan da mutlu olurum, bana verebileceğiniz en yüksek disiplin cezasını verin' dedim. Bana üç ay disiplin cezası verdiler. Benim şikayetim bu değil, bu cezayı önemsemiyorum bile. Ama devlete, millete, bayrağa Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür edenler hakkında en küçük bir işlem yapılmıyor. Burayı adeta ele geçirmişler. Çatılara çıkıp bize ulaşmaya çalışıyorlar, keşke ulaşabilseler, biz de onlara ulaşmaya çalışıyoruz. PKK'lı teröristler Van cezaevinde at oynatıyor. Bizi burada 6 metrekarelik odaya kapatırlarken, teröristler adeta cezaevinin her yerinde at oynatıyor. Teröristlerin odalarında Öcalan'ın fotoğrafları ve PKK'nın bez parçaları asılı, buna kimse ses çıkarmıyor. Adalet Bakanlığı varlığını burada göstermelidir. Biz bunu bekliyoruz."
Son Güncelleme: 18.06.2016 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.