Van'da deprem; Van bu kez 4.5 ile sallandı

Van'da deprem. Van Gevaş yakınlarında meydana gelen depremin şiddeti 4.5 olarak açıklandı. İlk depremden bir saat sonra 4.1 büyüklüğünde yeni bir deprem daha meydana geldi

01 Mayıs 2017 Pazartesi 19:57
Van'da deprem; Van bu kez 4.5 ile sallandı






Van'da deprem; Van bu kez 4.5 ile sallandı

Van'da bugün ikinci kez 4 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Van sabaha karşı 4.0 ile depremle uyanırken bu kez de Van ili Gevaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son Depremler
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 19.30'da merkez üssü Gevaş ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı olduğunu duyurdu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise Depremin yerin 5.3 Km derinliğinde oluştuğunu açıkladı.

Depremin 13,6 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Sabah saatlerinde ise Van merkeze bağlı Akçaören Köyü'nde, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem gerçekleşmişti.  Deprem Gevaş başta olmak üzere Edremit, Göründü, Aydınocak, Gürpınar ile Van Gölü sahilinde geniş bir alanda hissedildi. Van Deprem

İKİNCİ DEPREM 4.1

Van'ın Gevaş İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Son Güncelleme: 01.05.2017 21:34
Anahtar Kelimeler:
Son DepremlerVan Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.