Van'da deprem | Van Çaldıran 4.6 ile sallandı

Van'da sabah saatlerinde meydana gelen deprem Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi tarafından 4.6 olarak açıklandı.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 09:30
Van'da deprem | Van Çaldıran 4.6 ile sallandı







Van'da deprem; Van Çaldıran 4.6 ile sallandı

Son Dakika Deprem Van'ın Çaldıran ilçesi yakınlarında Sungur Köyü'nde meydana gelen depremin şiddeti 4.6 olarak açıklandı. Çaldıran yakınlarındaki ilk depremin ardından 2.9 büyüklüğünde artçı sarsıntı daha kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem sabah saat 09.15'te meydana geldi. Yerin 5 KM derinliğinde oluşan depremin şiddeti 4.6 aldı. Türkiye İran sınırı yakınlarındaki deprem çok geniş bir alanda hissedildi.

VAN'DA DEPREM GENİŞ BİR ALANDA HİSSEDİLDİ

Bölgeden alınan ilk bilgilere göre deprem geniş bir alanda hissedildi. Vatandaşların dışıradı olduğu bir saatte meydana gelen deprem Çaldıran başta olmak üzere Muradiye, Karahan, Ermişler, Erciş, Dedebulak ve Ulupamir, Özalp ve Diyadin'de de hissedildi.

AYRINTILAR GELİYOR..

Son Güncelleme: 22.07.2018 10:43
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.