Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü: Öğrenciler öğretmensiz kalmadı

12 Aralık 2012 Çarşamba 16:10
Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü: Öğrenciler öğretmensiz kalmadı






HATAY (CİHAN)- Uludağ Üniversitesi´nin Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderdiği yazı ile ataması yapılan Muammer Vural´ın, görevden alınması ile alakalı Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, öğrencilerin öğretmensiz kalmadığı belirtildi.

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Muammer Vural´ın ilk atamasının olduğu Sağırtaş köyünde görev yapmadığı belirtildi. Sağırtaş köyündeki okulda norm kadro fazlalığı olduğu için Muammer Vural´ın, bakanlığın görevlendirmeye karşı çıkmasına ve genelge yayınlamasına rağmen Sekiler köyündeki okulda görevlendirildiği açıklandı. Açıklamada, Vural´ın görevden alınmasıyla ilgili yazının ellerine ulaştığında, öğrencilerin öğretmensiz kalmaması için hemen yeni bir öğretmen görevlendirildiği bildirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.