Yenişehir'de kaza, 3 ölü 6 yaralı var

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bir kamyonetin tarım işçilerini taşıyan traktörün römorkuna çarpması sonucu 3 kişi öldü 6 kişi yaralandı

15 Ağustos 2014 Cuma 08:49
Yenişehir'de kaza, 3 ölü 6 yaralı var






Yenişehir'de kaza, 3 ölü 6 yaralı var

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bir kamyonetin tarım işçilerini taşıyan traktörün römorkuna çarpması sonucu 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza Yenişehir Bilecik karayolunun 4.kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi. Sinan S. yönetimindeki 16 U 2672 plakalı kamyonet, önünde seyreden Oğuzhan Sarı idaresindeki 16 UR 970 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada, traktörün römorkunda bulunan sürücünün 36 yaşındaki eşi Belgin Sarı ve kızı 5 yaşındaki Ümmügül Sarı ile 41 yaşındaki Yasemin Zeybek olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler savcının yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Sinan S. ile Oğuzhan Sarı traktörde bulunan Alperen Sarı, Hatice Tuna, Nevriye Dereli ve Ergün Kılıç Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazazede kadınların Ebeköy’de oturdukları ve biber toplamaya giden tarım işçileri olduğu bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.