Yeşil Çay banyosu ile selülitleri durdurun

26 Kasım 2012 Pazartesi 15:05
Yeşil Çay banyosu ile selülitleri durdurun






ize'de özel bir termal kaplıca merkezinde yeni hizmete sunulan yeşil çay banyosu büyük ilgi görüyor. İçinde yeşil çay bulunan tabletlerin 40 derecelik sıcak su dolu küvete atılmasıyla yapılan uygulamaya özellikle cilt ve selüloit sorunu yaşayan bayanlar yoğun ilgi gösteriyor.

İkizdere ilçesinde bulunan RİDOS Termal Kaplıca Merkezi, müşterilerine yeşil çay banyosu yapma hizmeti sunmaya başladı. Merkez, laboratuvarlar yardımıyla yeşil çaydan banyo yapmaya özel tabletler üretti. Büyük ilgi gören uygulamayla birlikte cilt ve selüloit sorunu yaşayan kadınlar sıraya girdi. Yeşil çay banyosu için 40 dereceye kadar ısıtılmış normal su kullanılıyor.

Kaplıca sahibi Kasım Ekşi, yeni hizmetleri hakkında bilgiler vererek, "10 adet yeşil çay tabletini 40 derecelik suya katıyoruz. 10 dakika bu şekilde beklettikten sonra müşterilerimiz jakuziye giriyor. Yaklaşık 20 dakikalık seans uygulanıyor. Jakuzi 9 ayrı yerden su fışkırtma ile aynı anda vücuda masaj yapıyor ve yeşil çayın vücuda işlemesini sağlıyor. Yeşil çay banyosu vücudu rahatlatıyor, salgıladığı kokuyla da insana huzur veriyor. Özellikle cilt ve selüloit sorunu yaşayan kadınlar tercih ediyor. Vücuttaki leke ve sivilcileri yok ediyor. Erkekler de yoğun ilgi gösteriyor."

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan ise yapılan uygulamanın Çin'de geçmiş dönemlerde uygulandığını, yeşil çayın cildi güzelleştirmesiyle bilindiğini ancak yeşil çay banyosu ile yapılan hizmetlerde küvet ve jakuzilerde iz kalabileceğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.