Yıldızhan, eşek üstünde konser verdi

26 Temmuz 2011 Salı 22:49
Yıldızhan, eşek üstünde konser verdi








Ürgüp'te her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen sünnet şöleni ve halk konserinde Türkiye'nin ve Kapadokya'nın çok yakından tanıdığı Serkan Vural ve TRT'nin 2009 yılında düzenlediği Türk Halk Müziği yarışmasında birinci olan Elif Avcı sahne aldı. Sünnet şöleninde 27 çocuk sünnet ettirildi.
Konser öncesi Ürgüp Sünnet Şöleninin gerçekleşmesinde Ürgüp Belediyesi ile işbirliği yapan Ürgüplüler Derneği Başkanı Feriha Ünal konuşma yaptı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "3 yıldır sünnet şöleni ve halk konseri başarıyla ve büyük bir katılımla gerçekleştiriyoruz." dedi.
Sanatçı Serkan Vural sahneye sağ ve sol yanında üzüm küfeleri bulunan ve içinde sünnet çocuklarının olduğu eşekle elinde sazıyla gelerek çıktı. Sanatçı Vural sahneye gelirken rahmetli sanatçı Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' şarkısı çalındı. Türk Halk Müziği sanatçısı Serkan Vural bir saati aşkın süre boyunca Türkü severlere birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Kapadokya'ya ilk kez gelen Elif Avcı da sahnede türkü severlere 1 saati aşkın süre boyunca birbirinden güzel eserleri seslendirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.