Yozgat Belediyesi Güreş Takımı şampiyonaya dualarla uğurlandı

11 Aralık 2012 Salı 17:23
Yozgat Belediyesi Güreş Takımı şampiyonaya dualarla uğurlandı






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ankara'da yapılacak Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası'na katılacak Yozgat Belediyespor güreşçilerini dua ile uğurladı.

Yozgat Belediyesi Güreş Takımı sporcuları Ankara´da yapılacak Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası öncesi Belediye Başkanı Yusuf Başer'i, makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediyeyi ziyarete gelen sporculara başarılar dileyen Başer, Yozgat Belediyespor Kulübü'nün Ankara'da yapılacak Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası'na katılacağını söyledi.

Güreşçilerin şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlandığını belirten Başer, ''Antrenör eşliğinde sporcularımız şampiyonaya çok iyi hazırlandılar. Hepsinden başarı madalyası bekliyorum. Birazdan kendilerini dua ile Ankara'ya uğurlayacağız. Yozgat güreşte Nasuh Akar'ları Celal Atik'leri en son olarak da Rıza Kayaalp'ı yetiştiren bir ilimiz. Biz ata sporumuz güreşe destek veren bir iliz. Ümit ediyorum ki takım halinde şampiyon olarak Yozgat'ımıza dönerler. Biz belediye olarak güreşe her türlü desteği veriyoruz.'' dedi.

Yozgat Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Mustafa Başer ise Ankara'da yapılacak Büyükler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'na Yozgat Belediyespor kulübü ve Gençlik Spor Kulübü ortak ortaklaşa katıldıklarını kaydetti. Başer, 7 belediyespor, 2 Gençlik Spor Kulübü olmak üzere toplam 9 güreşçi ile müsabakalara katılıyoruz. 55, 60, 66, 76, 85, 96 kilogramlarında ilimizi temsil edeceğiz. İyi hazırlandık inşallah erken plan yapıp finale çıkarak madalya ile ilimize dönmeyi hedefliyoruz. diye konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Başer, Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt ve diğer belediye görevlilerinin de katıldığı dua törenin ardından güreşçiler şampiyona için Ankara´ya uğurlandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.