Yurt kızlarına gece kulüplerinde striptiz yaptırmışlar

Devletin koruması altına giren küçük yaştaki çocuklara fuhuş yaptıran alçakların marifetleri adeta kan donduruyor, işte detaylar

11 Ekim 2013 Cuma 00:10
Yurt kızlarına gece kulüplerinde striptiz yaptırmışlar






Türkiye'yi sarsan çocuk sığınma evindeki skandalın ayrıntıları duyanları dehşete düşürüyor. Devlte emanet edilen çocukları fuhuş batağına sürükleyen çete artıkları, Taksim çevresindeki batakhanelerle ortak çalıştığı tespit edildi. Bakanlığın soruşturması sırasında ortaya çıkan ayrıntılar hem güvenlik güçlerini hem de konuyu takip eden müfettişleri dehşete düşürdü..
AYRINTILAR KAN DONDURUYOR
Anne-babası boşanan 10-17 yaşlarında çoğu kız 40 çocuğun kaldığı Taksim’deki yurt skandalında dehşet veren ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Kızlara civardaki gece kulüplerinde striptiz yaptırıldığı ortaya çıktı.  
Boşanmış çiftlerin çocuklarının rehabilitasyonu için hizmet veren Taksim Tarlabaşı’ndaki  Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi’ndeki (BSRM) skandalın yankıları sürerken, kan donduran ayrıntılar birbirini izliyor.
Bizzat yurt müdürü, yardımcısı ve görevlilerin başrolü oynadığı skandalda, küçük yaştaki kızların fuhuş yapmalarına göz yumulduğu anlaşıldı.

FUHUŞ PAZARLIĞI KULÜPTE YAPILMIŞ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapılan ihbar üzerine yaptığı fiziki ve teknik takibin ardından gözaltına alınan müdür,  yardımcısı ve kadın görevlinin sorgusu sürüyor.  İddiaya göre, BSRM’deki kadın görevli Y.R. pavyon ve gece kulüplerine çalışması için küçük yaşta kız arayan S.K. ile çıkar ilişkisine girdi. S.K. ile Beyoğlu’ndaki bir gece kulübüne giden Y.R. 10 gün önce yurttan kaçan ve kayıp başvurusu yapılan 15 yaşındaki İ.K. adlı kızın striptiz gösterisini izledi.
KÜÇÜK KIZLARA BİN TL
Skandal bununla da bitmedi. Gecenin sonunda S.K. İ.K.’yla birlikte olmak için görevlinin yanında bin lira teklif etti. Küçük kız teklifi geri çevirdi. Psikologlar eşliğinde ifade veren kız olayı polise ağlayarak anlattı. Polisi dehşete düşüren ayrıntılar, bir rapor haline getirilerek Ankara'ya bakanlığa iletilirken, Taksim çevresindeki çok sayıda gece kulübü hakkında soruşturma başlatıldı

BU SORULARA KİMSE CEVAP VERMİYOR

Devletin koruma altına aldığı geçici sığınma evi Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi aylarca hiç mi kontrol edilmedi?
Sayın Bakan,  "Enerjik hanımlar" toplantılarında kendisini eleştiren kadınlara dayak attırmaktan vakit bulup, devletin himayesindeki çocukların barındığı yerleri hiç mi ziyaret etmiyor? Bir bakan bir anne olarak bu gelişmeler için "Soruşturma açtık" ötesinde kamuoyunu tatmin edici neden bir cevap verme lütfunda bulunmuyor?
İstanbul'da aynı özelliğe sahip kaç Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi var ?
Büyükşehirlerdeki bu rehabilitasyon merkezleri kimin  denetiminde, kime emanet ediliyor. Kolluk güçleri bu tür yerleri neden denetime tabi tutmuyor?
Aylardır süren bu iğrençliğe nasıl ve neden göz yumuldu?
Bakanlık içinde bu tür alçaklığı yapabilecek başka personel var mı? Bu konuda bakanlığa gelen ihbarlara neden kulak asılmadı?


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.