Zeytinburnu'nda bayrağını alan gece yollara döküldü

İstanbul Vezneciler'de düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün toprağa verilmesinin ardından gece yarısı Zeytinburnu'nda teröre karşı tepki yürüyüşü düzenlendi..

12 Haziran 2016 Pazar 03:51
Zeytinburnu'nda bayrağını alan gece yollara döküldü






Zeytinburnu'nda bayrağını alan gece yollara döküldü


Terör örgütü PKK'nın saldırılarını protesto eden vatandaşlar Zeytinburnu'nda gece yarısı tepki yürüyüşü yaptı. Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar PKK terörünü lanetledi.

İstanbul'nda toplanan yüzlerce kişi geçen hafta, Vezneciler'de Çevik Kuvvet Polis otobüsüne bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Kadir Cihan Karagözlü ve diğer şehitler için yürüyüş düzenledi. Saat 23.30 sıralarında Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 57/4 Sokakta oturan şehit Karagözlü'nün evinin önünde toplanan yüzlerce kişi sloganlar atarak Türk bayrakları açtı. Sokak içersinde toplanan vatandaşlar 58. Bulvar Caddesi üzerinden yürüyüş yaparak,

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önüne geldi. Emniyet önüne gelen yüzlerce vatandaş burada İstiklal Marşı okudu.

Bazı vatandaşların yürüyen gruba araçlarıyla destek verdiği de görüldü. Bu arada şehidin evinin bulunduğu sokakta oturan vatandaşlar, yürüyüş yapan gruba evlerinin balkon ve camlarından Türk bayrakları sallayarak destek verdi.

Yaşanılacak herhangi bir olumsuzluğa karşı Çevik Kuvvet Polisinin önlem aldığı görüldü. Şehit Kadir Cihan Karagözlü'nün ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü oturdukları sokak olan 57/4 sokağın isminin Şehit Kadir Cihan Karagözlü olması için kampanya başlattıklarını ve Zeytinburnu Belediyesi'ne başvurduklarını söyledi. Grup daha sonra İstiklal Marşının okunmasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

 
Son Güncelleme: 12.06.2016 04:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.