Zeytinburnu patlamasında bir genç kız kayıp

Zeytinburnu'ndaki patlamanın olduğu iş yerinde çalıştığı ve kayıp olduğu iddia edilen Kader Kılıç'ın yakınları (22) olay yerinde zor a

12 Temmuz 2014 Cumartesi 15:16
Zeytinburnu patlamasında bir genç kız kayıp






Zeytinburnu patlamasında bir genç kız kayıp

Zeytinburnu patlama kayıp genç kız, Zeytinburnu'nda patlama, Zeytinburnu patlama, Zeytinburnu Mithatpaşa patlama

Zeytinburnu'ndaki patlamanın olduğu iş yerinde çalıştığı ve kayıp olduğu iddia edilen Kader Kılıç'ın yakınları (22) olay yerinde zor anlar yaşadı.

Çevrede bulunan vatandaşlar, Kılıç'ın yakınlarına, kaldırıldığı hastane konusunda farklı bilgiler verdi. Görgü tanıkları ve vatandaşlardan gelen farklı bilgiler ailenin sinirlerinin gerilmesine neden oldu. İlk önce özel bir hastanede olduğu belirtilen Kılıç'ın daha sonra söz konusu hastanede olmadığı bilgisi geldi. Yakınları halen Kılıç'ın hangi hastanede olduğunu araştırıyor.
Genç kızın kaldırıldığı söylenen Avrasya Hastanesi yetkilileri kendilerine bu isimde bir yaralının gelmediğini söyledi. Aile fertleri diğer hastanelerden bilgi almaya çalışıyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.