Zonguldak'ta özel maden şirketine operasyon düzenlendi

06 Kasım 2012 Salı 17:58
Zonguldak'ta özel maden şirketine operasyon düzenlendi






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ta özel maden şirketi ve maden sahasında faaliyet gösteren taşeron firmalar ile kaçak maden ocaklarına yönelik operasyon başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, özel maden şirketi ile bağlı işletmelerin, kaçak ocaklardan kömür alarak, kaçak kömürü teşvik ettiği ve haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla sabah 07.00'de operasyon başlattı.

Yaklaşık 300 polisin katıldığı operasyonda şirkete ait ofisler ile şirketin sahasında faaliyet yürüten taşeron firma ocakları ve kaçak maden ocaklarında aramalar yapıldı. Şu ana kadar 17 kaçak ocakta arama yapılırken, çok sayıda kişinin ifadesine başvuruldu. Emniyet güçleri, olayla ilgili henüz gözaltı bulunmadığını kaydetti.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise operasyonun savcılık tarafından yürütüldüğünü ifade etti.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.