Zorlu Center AVM'de kafenin çatısı çöktü!

08 Ocak 2020 Çarşamba 17:06
Zorlu Center AVM'de kafenin çatısı çöktü!






Zorlu Center AVM'de kafenin çatısı çöktü!



Soğuk kış günlerinde İstanbul Avrupa yakasında oturanların gittiği Zorlu Center AVM'de bir kafenin çatısı çöktü. Çökme sonucu kafede bulunan bazı müşterilerin yaralandığı bildirilirken, bir kadının ise parmağının koptuğu iddia edildi. Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ise olayda 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kentte 3 günden bu yana etkili olan poyraz fırtınası ise 108 çatının uçmasına neden olmuş ve şehrin çeşitli bölgelerinde de 128 ağaç devrilmişti. Ancak Zorlu AVM'de meydana gelen olayın bugün etkisini yitiren fırtınadan kaynaklanıp kaynaklanmadığı da yapılacak tespitler sonunda açıklanabilecek. 


İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center Alışveriş Merkezi'nde lüks restoranların bulunduğu alanda bir kafenin çatısı çöktü.

Çökme sonucu kafede bulunan bazı müşterilerin yaralandığı bildirildi.  Olay yerine de ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın aktardığı bilgiye göre ise bir kadın müşterinin parmağının koptuğu iddia edildi.

Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada da, olayda 6 kişinin yaralandığı belirtildi. Açıklamada, yaralıların çevre hastanelere sevk edildiği kaydedilerek hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. 

Çatının neden çöktüğü ise henüz netlik kazanmadı.

ZORLU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Zorlu AVM'de meydana gelen çatı çökmesiyle ilgili olarak Zorlu Gayrimenkul'dan bir açıklama geldi. Açıklamada şu bilgiler verildi:

Son iki gündür İstanbul’da yaşanan çok şiddetli rüzgarın etkileriyle, bugün saat 15.30’da Zorlu Center Meydan Katı’nda yer alan bir kafenin dış alanındaki asma tavan kaplaması düşmüştür.

Ekiplerimizin hızla müdahalesinin ardından kontrol amaçlı çevre hastanelere götürülen 6 misafirimizin ayakta tedavileri gerçekleştirilmiştir.

Zorlu Center olarak misafirlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Son Güncelleme: 09.01.2020 08:36
Anahtar Kelimeler:
Zorlu AVMZorlu Center AVM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.