112'den 'Attan çocuk düştü' diye ambulans çağırdılar, terörist çıktı

Operasyonlarda ağır darbe alan terör örgütü üyeleri yaralılarını tedavi edecek eleman kalmayınca 112 Acil Servis ambulanslarını tuzağa düşürmeye başladı...

10 Eylül 2015 Perşembe 17:05
112'den 'Attan çocuk düştü' diye ambulans çağırdılar, terörist çıktı







112'den 'Attan çocuk düştü' diye ambulans çağırdılar, terörist çıktı

Bingöl son dakika, Son Dakika Bingöl, Bingöl Haberleri, PKK 112 acil, PKK'lı teröristler 112 Acil'den 'Attan çocuk düşkü acele gelin' diye çağırdığı sağlık ekibine yaralı teröristi tedavi ettirdi.

Bingöl'de attan düşen çocuk için çağrıldıkları köyde silahlı teröristlerle karşılaşan 112 sağlık ekibine silah zoruyla yaralı kadın teröriste müdahale yaptırıldı.

ÇOCUK İÇİN GİTTİLER TERÖRİST ÇIKTI

Bingöl’de 112 Acil Komuta Kontrol Merkezine gelen ihbar üzerine Ağaçyolu köyüne giden sağlık ekibi eli silahlı teröristlerle karşılaştı.

Aralarında hamile personelin de bulunduğu sağlık ekibi, silah zoruyla yaralı bir kadın teröriste müdahale yaptırıldıktan sonra serbest bırakıldı.
 
Sağlık Bakanlığı yetkililerinin verdiği bilgiye göre, dün akşam saat 19.40’ta Bingöl 112 Acil Komuta Kontrol Merkezini arayan Ağaçyolu köyü muhtarı, "4 yaşındaki bir çocuğun attan düşerek yaralandığı" bilgisini verdi.
 
Jandarmadan yolun açık olduğu bilgisi alındıktan sonra 2 acil tıp teknisyeni ve 1 paramedikten oluşan sağlık ekibi yola çıktı.
 
GPRS üzerinden ambulansın, ihbarın geldiği Ağaçyolu köyüne ulaştığı tespit edildi ancak irtibat saat 20.10’da kesildi.  Sağlık personeline ulaşamayan 112 Kontrol Merkezi, ihbarı yapan köy muhtarını arayarak personel hakkında bilgi istedi. Ambulansın PKK'lı teröristler tarafından silah zoru ile Ağaçyolu köyünden Orta Çanak köyüne doğru götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Komuta merkezinin saat 22.30'da personel ile tekrar irtibat kurmasının ardından ekip 23.00'te Bingöl 112 Acil komuta Kontrol Merkezine döndü. 
Aralarında hamile personelin de bulunduğu sağlık ekibinin, teröristlerce farklı güzergahtan götürülerek yaralı bir kadın teröriste silah zoruyla müdahalede bulundurulduğu, ambulanstaki ilk yardım malzemelerine de teröristlerce el konulduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.09.2015 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.