16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü

MERSİN Üniversitesi öğrencisi Mehmet Deniz Sınar'a otomobil ile çarparak ölümüne yol açtığı iddiasıyla yargılanan 16 yaşındaki sürücü D.A.'ın tutukluluğunun devamına karar verildi. Mersin 5'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci...

16 Ocak 2015 Cuma 10:22
16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü






MERSİN Üniversitesi öğrencisi Mehmet Deniz Sınar'a otomobil ile çarparak ölümüne yol açtığı iddiasıyla yargılanan 16 yaşındaki sürücü D.A.'ın tutukluluğunun devamına karar verildi.
Mersin 5'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci duruşmaya, Sınar'ın yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Sanık D.A. ise İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile (SEGBİS) duruşmaya katıldı. Mahkemede kısa bir savunma yapan D.A., kazadan dolayı pişman olduğunu belirterek tahliyesini istedi. Tanık olarak dinlenen sanığın ağabeyi Mahmut A. ise, kardeşine arabanın anahtarlarını kına töreni sırasında malzeme alması için verdiğini ve daha sonrada anahtarı almayı unuttuğunu söyledi. Kardeşinin kına yerinden araçla ayrıldığından haberinin olmadığını kaydeden A., kazadan sonra olay yerine gittiğinde kardeşinin yerine başka birini şoför olarak göstermeye çalıştığı iddialarını ise yalanladı.
Tanığın dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanık D.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.