17 yaşındamki kız, babasını av tüfeğiyle öldürdü

Henüz 17 yaşında, adı Esra Y. Babası Ferzande Y ile bilinmeyen bir nedenle aralarında çıkan tartışmada silaha sarıldı. Babasını av tüfeği ile tek atışta öldüren genç kızın sorgusu halen devam ediyor..

29 Ocak 2018 Pazartesi 22:43
17 yaşındamki kız, babasını av tüfeğiyle öldürdü






17 yaşındamki kız, babasını av tüfeğiyle öldürdü


Aydın Söke'de henüz 17 yaşındaki genç kız babasıyla tartışmanın ardından evdeki av tüfeğiyle babasını öldürdü.

Aydın’ın Söke ilçesinde 17 yaşındaki genç kız, tartıştığı babasını av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Esra Y., çalıştığı iş yerinden çıkıp Sazlı Mahallesi Kışlalı Caddesi üzerinde bulunan evlerine geldi. Bilinmeyen bir nedenle baba Ferzande Y. (54) ile kızı Esra Y. arasında tartışma başladı. Yaşanan arbedenin ardından babasının elinden kurtulan Esra Y., evdeki av tüfeğini alarak babasına doğrultup tetiğe bastı. Göğsünden vurulan Ferzande Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşlar silah sesi üzerine jandarmaya haber verdi. Esra Y. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.