70 yaşında uyuşturucudan tutuklandı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde evinde 5 kilo esrar ele geçirilen 70 yaşındaki Y.E. tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, istihbarat çalışmaları...

25 Ağustos 2015 Salı 18:10
70 yaşında uyuşturucudan tutuklandı






Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde evinde 5 kilo esrar ele geçirilen 70 yaşındaki Y.E. tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu Bostanbükü Mahallesi'nde bir ev ve bahçesinde arama yaptı. Yapılan aramalarda kavanoz içerisinde 5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Polis, Y.E. ve birlikte yaşadığı oğlu 40 yaşındaki M.E.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Y.E., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken oğlu M.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.