Adıyaman cezaevinde 98 tutuklu zehirlendi

Adıyaman Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'nda yapılan ilaçlama çalışması hükümlü ve tutuklu mahkumları hastanelik etti. Edinilen bilgiye göre 98 kişi ilaçlanan koğuşlar yüzünden hastaneye kaldırıldı. Böcek ilacı sıkılan koğuşlar havalandırıldıktan sonra mahkumlar geri döndü.

10 Ocak 2018 Çarşamba 05:54
Adıyaman cezaevinde 98 tutuklu zehirlendi






Adıyaman cezaevinde 98 tutuklu zehirlendi

Cezaevinde yapılan ilaçlama çalışması hükümlü ve tutukluları hastanelik etti. Cezaevi yetkilileri en az 98 mahkumun ilaçlamadan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı bilgisini verdi

Son Dakika Adıyaman
Adıyaman açık ceza ve infaz kurumurda ilaçlama çalışması yapılan koğuşlarda zehirlenen 98 tutuklu ve hükümlü hastanede tedaviye alındı.

Musalla Mahallesi'nde bulunan Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde gündüz saatlerinde haşerelere karşı yapılan ilaçlamanın ardından akşam tutuklu ve hükümlülerde baş dönmesi ile mide bulantısı şikayetleri başgösterdi.

Bunun üzerine cezaevi yetkilileri, sağlık görevlilerine haber verdi.

İhbarla cezaevine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülen 98 tutuklu ve hükümlüye acil servislerde serum tedavisi uygulandı.

Tutuklu ve hükümlülerin sağlık durumlarının iyi odluğu belirtildi.

Son Güncelleme: 10.01.2018 05:24
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Adıyaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.