Afyon'da otobüs şarampole devrildi.

Afyon’un Dinar İlçesi’nde bu sabah saat 08.00’de bir yolcu otobüsü şarampole devrildi.

09 Aralık 2016 Cuma 08:41
Afyon'da otobüs şarampole devrildi.







Afyon'da otobüs şarampole devrildi.

Afyon’un Dinar İlçesi’nde bu sabah saat 08.00’de bir yolcu otobüsü şarampole devrildi.Otobüste bulunan 35 kişi yaralandı.Yaralıların Afyon ve İlçelerindeki çeşitli hastanelerde tedavine alındı.


Afyonkarahisar- Dinar Karayolu'nun 33'üncü kilometresindeki kaza, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Artvin'den Antalya'ya 28 yolcusuyla giden Serkan Gündoğdu yönetimindeki 34 ER 1544 plakalı yolcu otobüsü, Avşar Köyü mevkisinde Barış Çetin yönetimindeki 03 FP 010 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çapmanın şiddetiyle kontrolden çıkan her iki araç, şarampole devrildi.

Kazada, sürücüler Barış Çetin ve Serkan Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu 30 kişi yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Çoğunluğu otobüsün kırılan camları nedeniyle yaralanan yolcular, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra Afyonkarahisar merkez ile Dinar ve Sandıklı ilçelerindeki hastanelerde tedaviye alındı. Bir yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin ise sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
Son Güncelleme: 09.12.2016 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.