Alkollü araç kullanan kadın doktora soruşturma

Alkollü araç kullanırken yakalanan, kendisi hakkında işlem yapmak isteyen doktorları tehdit eden Akdeniz Üniversitesi Anestezi Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Emine G. hakkında soruşturma açıldı.

23 Ocak 2018 Salı 16:24
Alkollü araç kullanan kadın doktora soruşturma






Alkollü araç kullanan kadın doktora soruşturma


Alkollü araç kullanırken yakalanan, kendisi hakkında işlem yapmak isteyen doktorları tehdit eden Akdeniz Üniversitesi Anestezi Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Emine G. hakkında adli ve idari soruşturma açıldı.


Antalya'da alkollü çıkınca polisleri tehdit eden Akdeniz Üniversitesi'ndeki kadın doktorla ilgili önemli gelişme... Polisleri "Bir gün polis ameliyat için gelirse ben ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Siz insan değilsiniz" diyerek tehdit eden anestezi uzmanı Dr. Emine G. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı

'BEN DE POLİS AMELİYAT ETMEYECEĞİM'

Antalya'da, yapılan testte 1.57 promil alkollü çıkması nedeniyle hakkında işlem yapan trafik polislerine "Bir gün polis ameliyat için gelirse ben ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Siz insan değilsiniz" diyen anestezi uzmanı Dr. Emine G. hakkında, adli ve idari soruşturma başlatıldı.

TRAFİK POLİSİNİN ÜZERİNE ARAÇ SÜRMÜŞ!

Edinilen bilgiye göre olay, 20 Ocak Cumartesi günü saat 05.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Sinanoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Maddi hasarlı trafik kazasına müdahale eden Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kaza riskine karşı caddeyi trafiğe kapattı. Polis, bu sırada ikazlarına uymayan ve içinde 2 kadının olduğu otomobilin sürücüsüne 'dur' ihtarında bulundu. Uyarıyı dikkate almayan kadın sürücü, yola devam etmek istedi. Kendisine engel olmak isteyen trafik polisinin üzerine de aracını süren kadın, yoldaki bariyeri aşamayacağını anlayınca durdu.

Trafik polisleri tarafından otomobilinden indirilen sürücü, alkol testi yapmak isteyen ekiplerle tartışmaya başladı. Polise uzun süre hakaret eden ve belgelerini vermek istemeyen sürücünün, Akdeniz Üniversitesi Anestezi Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Emine G. olduğu anlaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.