Alkollü genç kızın Falezlere'e tırmandı, ekipler harekete geçti

Antalya Falezler'e tırmanan Rüya E. adlı genç kızın aşırı alkollü aldığı öğrenilince kurtarma ekipleri ile polis harekete geçti. Ölümden kıl payı kurtarılan genç kız görevlilere zor anlar yaşattı..

01 Şubat 2018 Perşembe 20:49
Alkollü genç kızın Falezlere'e tırmandı, ekipler harekete geçti






Alkollü genç kızın Falez'e tırmandı, ekipler harekete geçti


Antalya Falezler'e tırmanan Rüya E. adlı genç kızın aşırı alkollü aldığı öğrenilince kurtarma ekipleri ile polis harekete geçti. Ölümden kıl payı kurtarılan genç kız görevlilere zor anlar yaşattı.. Başından yaralanan genç kız, sağlık ekiplerinin tedavi önerisini ise kabul etmedi.


Sık sık intihar olayları ile ölümcül düşmelerin meydana geldiği Antalya Falezler'de alkollü genç kızın tırmanma gösterisi kurtarma ekiplerini harekete geçirdi.

KADINYARI'NDAN GÜÇLÜKLE İNDİRİLDİ

Antalya'da aşırı alkolün etkisiyle falezlere tırmanan Rüya E. (25) polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Bulunduğu yerden indirilen Rüya E., polis merkezine götürüldü.

Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini harekete geçiren olay, saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Kadınyarı’nda meydana geldi. Aşırı derece alkol aldığı belirtilen Rüya E., parkta bir süre bankta oturduktan sonra yapay şelalenin yanına inerek 10 metre yüksekliğinde kayalıklara tırmandı.

Rüya E'nin tırmandığını görenler, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, uzun süre genç kızı inmesi için ikna etmeye çalışı. Alkolün de etkisiyle görevlilere zor anlar yaşatan Rüya E., ekiplerin çalışmasıyla kayalıklardan indirildi. Bulunduğu yerden çıkartılan Rüya E., polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 01.02.2018 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.