Alkollü sürücü istinat duvarından savruldu

Bursa'da aşırı hız ve hatalı sollama nedeniyle metro istasyonunun duvarına çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

30 Mart 2016 Çarşamba 08:05
Alkollü sürücü istinat duvarından savruldu






Alkollü sürücü istinat duvarından savruldu


Bursa'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muammer Tığ (37) idaresindeki 16 J 5312 plakalı  otomobil, önce hafif raylı sistem BursaRay'ın Sırameşeler Mahallesi istasyonu  istinat duvarına ardından savrulup yolun karşısındaki bariyerlere çarptı.


Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Servis  ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Otomobilde bulunan Günay Güler'in  (40) savrulma esnasında araçtan yola düşerek hayatını kaybettiğini belirledi.  Sürücü ile otomobilde bulunan HASAN Tekeş ve Serkan Başlamış, sağlık ekiplerince  çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Güler'in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Öte yandan, otomobilde içki şişelerinin olduğu görülürken, sürücünün  255 promil alkollü olduğu öğrenildi.
Son Güncelleme: 30.03.2016 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.