Anamur'da terör protestoları nedeniyle gözaltına alınan 35 kişi serbest bırakıldı

Mithat ÜNAL/ ANAMUR,(Mersin),() - MERSİN'in Anamur İlçesi’nde terör olaylarını protesto etmek için izinsiz gösteri yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 35 şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısı...

22 Eylül 2015 Salı 23:23
Anamur'da terör protestoları nedeniyle gözaltına alınan 35 kişi serbest bırakıldı






Mithat ÜNAL/ ANAMUR,(Mersin),() - MERSİN'in Anamur İlçesi’nde terör olaylarını protesto etmek için izinsiz gösteri yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 35 şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı. 
Geçtiğimiz 7 Haziran günü terör olaylarını protesto etmek amacıyla Mersin-Antalya Karayolu'nu trafiğe kapatan ve durdurdukları araçlarda kimlik kontrolü yaptığı iddia edilen 35 şüpheli, dün düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı. Eminiyet'teki sorguları tamamlanan 35 kişi, bugün adliyeye sevk edildi. 35 kişi, Cumhuriyet Savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra akşam saatlerinde serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.