Anestezi teknisyeni yatağında ölü bulundu

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anestezi teknisyeni olarak görev yapan 20 yaşındaki Hüseyin Alpar, kaldığı apart dairede yatağında ölü bulundu. Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir semtinde...

17 Mayıs 2015 Pazar 12:13
Anestezi teknisyeni yatağında ölü bulundu






Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anestezi teknisyeni olarak görev yapan 20 yaşındaki Hüseyin Alpar, kaldığı apart dairede yatağında ölü bulundu.
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir semtinde bir apartta kalan Hüseyin Alpar'ı görev yerinde göremeyen arkadaşları, telefonuna da cevap vermemesi üzerine durumu polise bildirdi. Kaldığı apartın kapısı polis gözetiminde çilingire açtırılan Alpar yatağında ölü bulundu.
Bekar olan Alpar'ın yatağının yanında bir şırınganın bulunması üzerine savcılık ölümün şüpheli olduğunu söyleyerek soruşturma başlattı. Hüseyin Alpar'ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.