Ankara Altındağ'da eski damat silahla dehşet saçtı

Altındağ'da araç içinde eski damadının silahlı saldırısına uğrayan Muzaffer Çelik hayatını kaybetti. Oğlu Taner Çelik ağır yaralı.

20 Aralık 2017 Çarşamba 17:51
Ankara Altındağ'da eski damat silahla dehşet saçtı






Ankara Altındağ'da eski damat silahla dehşet saçtı

Ankara Altındağ ilçesinde, eski damadı tarafından kurşun yağmuruna tutulan Muzaffer Çelik can verdi. Oğlu Tamer Çelik'in durumu ise kritik


Muzaffer Çelik ve oğlu Tamer Çelik'in otomobilde otururken eski damatları Ercan T.'nin silahlı saldırısına uğradı. Muzaffer Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken, Taner Çelik ise ağır yaralandı...


Ankara'da Ercan T., aralarındaki para anlaşmazlığı nedeniyle davalık olduğu eski kayınpederi Muzaffer Çelik'i tabancayla vurarak öldürdü, eski kayınbiraderi Taner Çelik'i ise ağır yaraladı.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğleden sonra Altındağ ilçesi Babür Cadde Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde meydana geldi. Muzaffer Çelik ve oğlu Taner Çelik, otomobilde otururken eski damatları Ercan T.'nin silahlı saldırısına uğradı. Ercan T., eski kayınpederi Muzaffer Çelik ile oğlu Taner Çelik'e, tabancayla 6 el ateş etti. Muzaffer Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken, Taner Çelik ise ağır yaralandı.

Olayın ardından kaçmaya çalışan Ercan T., çevredekiler tarafından yakalandı. Tartaklanan Çelik, gelen polislere teslim edildi. Taner Çelik ile Ercan T. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Caddeyi trafiğe kapatıp, inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.